Nieuws

Laatste Nieuws

WPA2 KRACK vulnerability

Recent is een kwetsbaarheid in WPA2 aan het licht gekomen. Deze kwetsbaarheid is bekend onder de naam KRACK.
Of uw product kwetsbaar is en of actie ondernomen moet worden leggen wij hier uit.
 

Lees Meer
Bezoek Amsterdam Security Bezoek Amsterdam Security

31 oktober t/m 2 november 2017
Bezoek de stand van DrayTek tijdens de grootste vakbeurs voor beveiliging in de Benelux, Amsterdam Security. Deze beurs vindt plaats van 31 oktober t/m 2 november in Amsterdam RAI.Wij staan u graag te woord over alle nieuwe ontwikkelingen en nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in de stand.

Lees Meer
Bezoek Infosecurity.nl Bezoek Infosecurity.nl

1 en 2 november 2017
DrayTek is aanwezig met een stand op dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security; Infosecurity.nl. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in de DrayTek stand. Wij staan u graag te woord over alle nieuwe ontwikkelingen en producten.

Lees Meer

Productnieuws

Nieuw: VigorSwitch P1280 Nieuw: VigorSwitch P1280

20 september 2017
DrayTek introduceert vandaag de VigorSwitch P1280. Deze Gigabit websmart switch met 24 PoE poorten en 4 SFP combo poorten beschikt over uitgebreide mogelijkheden.

 

Lees Meer
Nieuw: VigorACS 2 Centraal Management Systeem Nieuw: VigorACS 2 Centraal Management Systeem

19 juli 2017
Afgelopen vrijdag is het vernieuwde Centraal Management systeem van DrayTek geïntroduceerd, VigorACS 2. Met dit management systeem kunnen DrayTek producten snel en eenvoudig beheerd worden.

Lees Meer
Nieuw: VDSL2 bonding modems Nieuw: VDSL2 bonding modems

14 juni 2017
Vanaf vandaag zijn de eerste VDSL2 bonding modem/routers van DrayTek leverbaar, de Vigor 2862B-A en de wireless variant de Vigor 2862Bn-A. Met VDSL2 bonding van de ISP is het mogelijk twee VDSL lijnen op het modem te laten binnenkomen en daarmee de bandbreedte te bundelen.

Lees Meer

Persberichten

DrayTek lanceert eerste router met PoE ondersteuning DrayTek lanceert eerste router met PoE ondersteuning

22 februari 2017
DrayTek, wereldwijd toonaangevend producent van high end data communicatie producten, introduceert vandaag de eerste DrayTek router met Power over Ethernet ondersteuning, de Vigor 2952P. 

Lees Meer
Draytek lanceert next generation FttH router Draytek lanceert next generation FttH router

4 februari 2015
DrayTek, wereldwijd toonaangevend producent van high end data communicatie producten, heeft een geavanceerde next generation FttH router voor de Fiber to the Home markt ontwikkeld, de Vigor 2132FVn.  

Lees Meer
DrayTek introduceert IPv6 Dual WAN router DrayTek introduceert IPv6 Dual WAN router

21 augustus 2013
DrayTek introduceert vandaag de nieuwe Vigor 2925, IPv6 Dual WAN router voor glasvezel en 4G netwerken. De Vigor 2925 beschikt over 2 Gigabit WAN poorten, 5 Gigabit LAN poorten en 4G LTE/3,5G UMTS/HSDPA ondersteuning op de USB poorten.

Lees Meer
Nieuws Archief