Kennisbank

Kennisbank

Access points

08-11-2022

Met een (zakelijke) access point zorg je voor wifi met dekking in je hele bedrijf. Je kan er je hele draadloze netwerk mee instellen. Misschien doet dit je denken aan een router, maar een access point is geen vervanger voor een router, maar een aanvulling op je router. Wil je meer te weten komen over access points? Lees dan verder!

Lees meer

SD-WAN

17-10-2022

In dit artikel gaan we het hebben over SD-WAN. Misschien heb je er al wel eens van gehoord. SD-WAN wordt namelijk momenteel naar voren geschoven als dé uitkomst om het netwerk van verschillende bedrijfspanden aan elkaar te koppelen. In deze blog vertellen wij je er meer over!

Lees meer

Software Defined Networking

15-08-2022

De netwerkindustrie staat voor steeds meer uitdagingen vanwege het aanzienlijk groter gebruik van mobiele apparaten en cloudservices. We maken steeds meer gebruik van data, video en cloudservices. Door gebruik te maken van Software Defined Networking (SDN) maak je je netwerk flexibel voor nieuwe innovaties. In dit artikel leggen wij uit wat SDN-software is.

Lees meer

PoE switch

15-08-2022

Zowel bij jouw bedrijf als bij je thuis moet je netwerk altijd betrouwbaar en veilig zijn. Met
een switch maak je van één aansluiting meerdere aansluitingen, zonder verlies van snelheid. Je kan dus meerdere apparaten aansluiten op een switch. Er zijn ook geavanceerde netwerkswitches. Hiermee kan je een netwerk opsplitsen in meerdere virtuele netwerken....

Lees meer

VDSL-internet

29-06-2022

Aangezien VDSL-internet niet bij iedereen bekend is, lichten wij in deze blog een aantal kenmerken over VDSL-internet toe.

Lees meer

VPN-router

Virtual Private Network

25-04-2022

Wat is VPN precies en wat kan je met een VPN-router? In deze blog leggen wij je de voordelen uit van een VPN-verbinding en het verschil tussen een gewone VPN-verbinding of verbinding via een VPN-router.

Lees meer

4G en 5G Routers: Alles wat je moet weten

23-02-2022

4G en 5G routers zorgen ervoor dat je overal een snelle en stabiele internetverbinding hebt, ook op plekken waar geen vaste verbinding mogelijk is. Bijvoorbeeld op vakantie of in de trein, maar ook op locaties als tijdelijke winkels, festivals of plekken in het algemeen waar je geen goede vaste verbinding hebt.

Lees meer