SD-WAN

Kwaliteitgestuurd dashboard

De kwaliteit van elke WAN / VPN-interface wordt gemeten aan de hand van latency, loss en jitter. Het kwaliteitsgestuurd dashboard helpt netwerkbeheerders om de betrouwbaarheid van de interfaces in één oogopslag te begrijpen.

VoIP MOS en SLA

Elke VoIP-oproep wordt ook gemonitord door MOS, latency, loss en jitter. Met een oproepgeschiedenislijst kan de netwerkbeheerder eenvoudig informatie inzien over oproepen van slechte kwaliteit.

SD WAN dashboard
SD WAN VoIP

Optimalisatie van VoIP ervaring

Op basis van de kwaliteitsrecords van de interface kan VigorACS 3 de metriek aanpassen om ervoor te zorgen dat alle routers altijd de interface met de beste kwaliteit voor VoIP gebruiken om de VoIP-ervaringen te optimaliseren.

Applicatiezichtbaarheid en SD-WAN beleid

De zichtbaarheid van de applicatie geeft de netwerkbeheerder inzicht in het datagebruik. Van elke afzonderlijke klant, via welke WAN, naar welke applicatie, op welk tijdstip.

Op basis van de zichtbaarheid van de applicatie kan de netwerkbeheerder een SD-WAN-beleid maken om bedrijfskritische applicaties door de interface met de beste kwaliteit te sturen, om de gebruikerservaring te optimaliseren.

SD WAN beleid

Compatibele apparaten voor SD-WAN

ModelFirmware versie
Vigor 2865 serie4.0.5.1 of later
Vigor 2865 LTE serie4.0.5.1 of later
Vigor 2927 serie4.2.0.1 of later
Vigor 2927 LTE serie4.2.0.1 of later